Hoofdgerechten


 

Wij hebben een grote selectie hoofdgerechten op ons menukaart staan. Naast de vertrouwde nasi- en bamigerechten serveren wij ook diverse specialiteiten. Hieronder vindt u een kleine selectie.

 



Ta Pan Yaki

Ta Pan is een aloude oosterse bereidingsvorm, die gerechten werkelijk spetter vers op uw tafel brengt. Dankzij een gietijzeren braadschotel, die zo van de vlam komt en dankzij de geheime smaaktoevoeging vlak voor het serveren, die onze chef-kok niet wil prijsgeven, zult u genieten van een tongstrelend gerecht.

 



Chinese bouillon fondue

Chinese bouillon fondue is het gezondste eten dat er is. U krijgt diverse soorten vlees, vis en groente. De speciale Chinese bouillon fondue is gevuld met heerlijk gekruide bouillon. Dit alles wordt gecomplementeerd met een aantal verrukkelijke sausjes.

 

 


Chinese stoofpot

Chinese stoofpot is samengesteld uit diverse soorten vlees en groenten, welke in een aarden pot worden geserveerd.



Menu’s en rijsttafels


 


Familie menu

voor 6 personen

soep of verschillende warme voorgerechten uit de cantonese keuken,

• King Toe Yuk, varkenshaas met verse ananas

• Sieuw Ap, geroosterde Peking eend

• Szechuan Yu, zeewolf in scherpe saus

• Ta Pan Tja Kan, kipfilet, vlees, ossenhaas en groenten

• Tje Zi Ji, kip in ketjapsaus

• Jiao Yann Nauw Yuk, ossenhaas à la Fong Sheng

• Koffie of ijs


€ 159,00

 

Fong Sheng

rijsttafel

(min. 2 personen)

• verschillende warme voorgerechten uit de Cantonese keuken

• Thaise kippensoep met kokos

• Tje Zi Ji, kip in ketjapsaus

• Szechuan zeewolf

• Ngau Pa, ossenhaas à la Fong Sheng

• IJs met verse vruchten of Conakoffie met bonbons

 

p.p. €31,50

 

Menu Imperial

(min. 2 personen)

• Eendenborst en pruimensaus in Chinese rode wijn

• Thaise kokossoep of vissoep

• Gepelde Chinese garnalen à la Fong Sheng

• Lu yuk, hertenbiefstuk in Yu Hsiang saus

• Gebakken zalm op Oosterse wijze

• IJs met verse vruchte of conakoffie met bonbons

 

p.p. €33,50

 

Peking eend menu

(min. 2 personen)

• Geroosterde eend met flensjes, chinese uitjes en Hoi Sin saus

• Hete zure eendensoep

• King Toe Ap, eendenborstfilet met verse ananas

• Geroosterde Pekingeend

• IJs met verse vruchten en Conakoffie met bonbons

 

p.p. €30,25

 


 

Familie menu

voor 4 personen

  • Soep of verschillende warme voorgerechten uit de Cantonese keuken
  • Tje Zhiyi, kip in ketjapsaus
  • Yiao Yan-Nju, ossenhaas in peper en zout
  • Long Li, tongfilet à la Fong Sheng
  • Ta Pan San Chen, kipfilet, ossenhaas en garnalen
  • koffie of ijs

 

€ 110,00

 

Rijsttafel

Selamat Makan

Fong Sheng brengt deze Indonesische rijsttafel in een combinatie van twee gangen. U begint met Pansit Goreng, een delicatesse die licht van smaak is of een kruidige bouillon op basis van kip en taugé. Als hoofdgerecht komen wij vervolgens met de rijsstafelcombinatie, waarin u alles aantreft wat u van deze Indonesische vorm van culinair genieten mag verwachten. Het geheel is een garantie voor een uitgebreid en feestelijk oosters diner.

Selamat Makan!


p.p. €21,75

 

Chinese rijsttafel

(min 2 personen)

• Kippen-, tomaten- of haaienvinnensoep

• Babi Pangang

• King Toe Yuk

• Saté Ajam

• Kip in ketjapsaus

• Tongfilets met seizoengroente

• koffie of ijs

 

p.p. €21,75

 

Chinees-Indische rijsttafel

(min. 2 personen)

• Kippen-, tomaten- of haaienvinnensoep

• Foe Yong Hai

• Babi Pangang

• Koe Loe Yuk

• Saté Ajam

• Kip in ketjapsaus

• Diverse Indische gerechten

• koffie of ijs

 

p.p. €22,75

 

bij al deze rijsstafels wordt witte rijst, nasi of bami geserveerd.

In plaats hiervan mihoen of Cantonese bami: €4,50



 

Seafood menu ‘Fong Sheng’

(min. 2 personen)

  • Salade met zeevruchten
  • Cantonese vissoep, visbouillon met diverse vissoorten en Chinese groenten
  • Tongfilet, krokant gebakken tongfilet met zoet-zure saus
  • Szechuan garnalen
  • Pikant gesauteerde garnalen geserveerd in een vogelnestje van flinterdunne aardappelreepjes
  • Gestoomde tarbot
  • IJs met verse vruchten of conakoffie met bonbons

 

p.p. €31,50

Seafood menu ‘Exclusief’

(min. 2 personen)

  • Zeevruchten hors d’ouvre, fraaie combinatie van diverse ‘zeevruchten’ geserveerd op een groot draaiplateau. Samengesteld door de chef-kok van Fong Sheng met o.a. : gestoomde verse rivierkreeftjes, Noorse garnalen, verse wilde oesters, verse zalm, inktvis, Japanse sojasaus en een kerry-kokos saus
  • Cantonese vissoep, visbouillon met diverse vissoorten, waterkastanje en Chinese groenten
  • Noordzee kreeft, vers gestoomd, (pikant of naturel, zoals u dat wenst)
  • Tongfilets en grote Chinese garnalen, de saus wordt aan tafel bereid
  • IJs met verse vruchten of Conakoffie met bonbons

 

p.p. €46,50


Verrassingsmenu

6-gangen menu p.p. € 40,50

8-gangen menu p.p. € 45,50

 

Deze met zorg samengestelde gerechten uit de specifieke Cantonese, Szechuanese, Chinese en Shanghaise keuken, bezorgen u een onvergetelijke culinaire avond. Heeft u nog speciale wensen, laat dit dan even weten, zodat wij deze kunnen verwerken in de samenstelling van dit menu

 

Bij al deze rijsstafels wordt witte rijs, nasi, bami, mihoen of cantonese bami geserveerd.


Alle prijzen en gerechten onder voorbehoud.


disclaimer :: Ontwerp & Realisatie IDwerk